foto

Robert Sheehan

  • nar. 7.1.1988 (29 let)
    Portlaoise, County Laois, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Sheehan je nejmladší ze tří dětí. Narodil se v Irském městě Portlaoise. Herectví se věnoval už od mala a svůj debut si odbyl ve snímku SONG FOR A RAGGY BOY. Od té doby vystupoval v řadě celovečerních snímků jako DUBLIN STORY, GHOSTWOOD, AN CRÉATÚR a SUMMER OF THE FLYING SAUCER.

Z jeho televizní tvorby stojí za zmínku australský seriál FOREIGN EXCHANGE, zde se objevil v 15-ti epizodách jako Cormac MacNamara, seriál YOUNG BLADES kde si ve 13-ti epizodách zahrál prince Louise a seriál z produkce HBO TUDOROVCI. V březnu 2008 hrál hlavní roli v mini sérii ROCK RIVALS a v červnu 2008 si zahrál roli Liama v dvoudilém komediálním dramatu BITTERSWEET pod režijní taktovkou Declana Eamese. V březnu 2009 se objevil v trilogii RED RIDING.

V současnosti natáčí seriál MISFITS kde hraje mladého delikventa Nathana, který spolu s ostatními odsouzenci zjišťuje, že po podivné bouřce se u každého z nich ukazují zvláštní schopnosti. V roce 2010 byl nominován na Cenu IFTA v kategorii Rising Star. V budoucnosti bychom ho měli vidět po boku Nicolase Cage ve filmu DOBA ČARODĚJNIC.

Koffe

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mortal Engines
2017 Geostorm: Globální nebezpečí
Song of Sway Lake
Three Summers
2016 Jet Trash
2015 Moonwalkers
The Messenger
2014 Anita B.
OUTsideři
2013 Mortal Instruments: Město z kostí
2012 Immaturity for Charity (TV film)
In Love with Coward (TV film)
2011 Demons Never Die
Hon na čarodějnice
Je třeba zabít Bona
Malí lidé (TV film)
Vegas, Baby!
2009 Cherrybomb
Vraždy v Yorkshiru: 1974
Vraždy v Yorkshiru: 1980
Vraždy v Yorkshiru: 1983
2008 Léto, kdy se objevil létající talíř
Lowland Fell
2007 An Créatúr
2006 Ghostwood
2003 An Cuainín
Dublin Story, A
Píseň za chudého chlapce

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2012 Me and Mrs Jones (TV seriál)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál) - a.z.
Epizoda 8 (S03E08) - a.z.
2010 Accused (TV seriál)
Love/Hate (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 BitterSweet (TV seriál)
Rock Rivals (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Everything Is Beautiful (S02E01)
2006 Bel's Boys (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
2004 Foreign Exchange (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)

Dokumentární

2011 Dynamo: Neuvěřitelný kouzelník (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Jet Trash

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(221)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace