foto

Geneviève Brouillette

  • nar. 23.8.1969 (49 let)
    St. Hyacinthe, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 L'affaire Dumont
2011 Frisson
Funkytown
2001 Bláznivá svatba

TV seriály

2014 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
2000 Le monde de Charlotte (TV seriál)

Dokumentární

2018 Des histoires inventées

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace