foto

Tim True

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Here Awhile
2016 Nástupce (TV film)
2013 Jeremiah's Treasure

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
False Flag (S10E24)
2018 American Vandal (TV seriál)
All Backed Up (S02E06)
Sh*t Talk (S02E04)
Leaving a Mark (S02E03)
další epizody (4)
Skandál (TV seriál)
Good People (S07E09)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Žít si svůj sen (S01E03)
Odpovědné mateřství (S01E02)
další epizody (4)
Workaholics (TV seriál)
The Most Dangerless Game (S07E06)
2016 Adoptable (TV seriál)
What Other People Think (S01E02)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
5 Deadly Sins (S02E16)
Grimm (TV seriál)
Mocná maska (S05E13)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Now Is Not the End (S01E01)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Svatba 2/2 (S05E24)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
2011 Grimm (TV seriál)
Lonelyhearts (S01E04)
Portlandia (TV seriál)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Runway Job (S02E10)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Here Awhile

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Here Awhile

Producentská filmografie

Filmy

2019 Here Awhile

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky