foto

Sergej Bezrukov

  • nar. 18.10.1973 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Sergei Vitalievič Bezrukov se narodil 18. října 1973 v Moskvě, v tehdejším SSSR. V roce 1994 vystudoval Moskevskou akademii divadelního umění, kde ho učil významný ruský herec a pedagog Oleg Tabakov. Hned po absolvování akademie získal místo v Moskevském divadle, kde hrál v různých divadelních projektech. Od roku 2002 pak hraje velkého ruského básníka v představení Alexandr Puškin. Také hostuje v Jermolově divadle. Sergej také aktivně spolupracuje s rozhlasem a podílí se na přípravě rozhlasových her, a dále dabuje.

První roli dostal už v roce 1994 v díle NOCTURNE FOR DRUM AND MOTOCYCLE. Jeho role jsou charakterově rozdílné. Nejznámější jeho rolí je postava Saši Bělova ze seriálu BRIGÁDA. Ukázal se v dalších ruských seriálech jako MASTER I MARGARITA nebo ESENIN. Mezi jeho poslení filmy patří ADMIRÁL, kde ztvárnil Kappela, a KANIKULY STROGOGO REZHIMA, kde se setkal znovu se svým kamarádem z Brigády.

Jednou z prvních cen, které získal, byla cena Moskevský debut za roli Petra v Last Ones v roce 1995. Za divadelní roli Jesenin obdržel v roce 1997 Státní cenu Ruské federace, dále je laureátem ceny „Idol“ udělované moskevským magistrátem. V roce 2000 Obdržel cenu novin Moskevský komsomolec za výkon v The Lower Depth a cenu IV. Festivalu umění za Jižní noci. V roce 2002 v anketě Osobnost roku získal ocenění Herec roku.

Tomáš "Thomassi" Petržel

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ilinskij rubež
2018 Zapovědnik
2017 Mify o Moskve
2016 Posle těbja
Vlk v rouše beránčím
2015 Mlečnyj puť
2014 Zoloto
2013 Prošlym letom v Čulimske
2012 1812. Ulanskaja ballada
Džentlmeny, udači!
Mamy
Match
2011 Jolki 2
Realnaja skazka
Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 Smerť v pensně ili Naš Čechov
2009 Kanikuly strogogo režima
Taras Bulba
2008 Admirál
Pro Fedota-strelca, udalogo molodca
V ijuně 41-go
2007 Ironie osudu II
Karnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťa
2006 Kňaz Vladimir
Poceluj babočki
Puškin: Posledňaja duel
2005 Boj se stínem
Město bez slunce
2003 Ključ ot spalni
Žizň odna
2002 Azazel (TV film)
2000 Rycarskij roman (TV film)
Vmesto meňa
1999 Kitajskij serviz
1998 Na bojkom mestě
Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1997 Breget (TV film)
1995 Krestonosec
1994 Nokťurn dlja barabana i motocikla

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2017 Trockij (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Vremenno nědostupen (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Posle těbja

Host

TV pořady

2014 ZOH 2014 Soči: Slavnostní zahájení (TV pořad)
2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace