foto

Irene Santiago

  • nar. 11.12.1966 (53 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Assassinaut
2018 8 Slices
Strings
2017 The Rack Pack
2016 Providence
2015 Adrenaline
Badge of Faith
Operator
Where Are You, Bobby Browning?
2013 Iron Man 3
What Would You Do for Love (TV film)
2009 Krutá zkouška
2008 Darkroom
Minuteman (TV film)
Navěky silný
2006 Muzikál ze střední (TV film)
Rande naslepo
2002 Charly
Nezvěstná Molly
2001 Hounded (TV film)
2000 Message in a Cell Phone
Únosci
1999 Nebezpečný kluk
1997 Právě včas
1994 Blbý a blbější

TV seriály

2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Stopa (S01E01)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
Love the Way You Lie (S09E03)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
I Just Died in Your Arms Tonight (S07E08)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Dokumentární

2019 Americká noční můra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky