foto

Ricardo de Barreiro

  • nar. 2.11.1974 (44 let)
    Lousame, A Coruña, Galicia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Einstein-Rosen
2015 El desconocido
Lobos sucios
2013 Somos gente honrada
2012 Summons
Vilamor
2010 18 comidas
Ptáci z papíru
2009 After
Cela 211 - Vězeňské peklo
2008 Karlík a hřiště snů
Pradolongo
Slepé slunečnice
2007 Sedm kulečníkových stolů
2005 Home delivery: Servicio a domicilio

TV seriály

2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2012 Toledo (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
Doctor Mateo (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
Padre Casares (TV seriál)
2006 A vida por diante (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Fíos (TV seriál)
Terra de Miranda (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace