foto

Ole Christoffer Ertvaag

  • nar. 1987
    Stavanger, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amundsen
2018 Vann over ild
2013 Pornopung
2008 Mladí rebelové

TV seriály

2019 Vánoce u našich (TV seriál)
Domácí hřiště (TV seriál)
Never Walk Alone (S02E08)
Jævla Ålesund (S02E07)
Reservelaget (S02E06)
další epizody (5)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Håp og svindel (E06)
Dirdal valley (E05)
další epizody (5)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
další epizody (5)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Oves vitnemål (E04)
Annikens jakt (E03)
další epizody (5)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)