foto

Gisela Zick

  • nar. 1944
    Saarbrücken, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Spätwerk
Tatort - Borowski und das Glück der Anderen (TV film)
2017 Píseček (TV film)
2016 Fauler Zauber
Hedda (TV film)
Sag mir nichts (TV film)
2015 Herr Lenz reist in den Frühling
Tatort - Freddy tanzt (TV film)
Wintersreise
2014 Monsoon Baby (TV film)
2013 Die Frau von früher (TV film)
Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Kontraband (TV film)
2011 Láska bez máty (TV film)
Nacht ohne Morgen
Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
2010 Keiner geht verloren (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Láska na obzoru (TV film)
Vánoce a Ramadán (TV film)
2009 Mé dvě ženy (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Tatort - Schweinegeld (TV film)
2008 Hurenkinder (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosis Baby (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Sommerwellen (TV film)
2007 Freischwimmer
2006 Als der Fremde kam (TV film)
Cornwallská romance (TV film)
Láska jejího života (TV film)
Léto '04
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
Pírka ve větru (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska ve hře (TV film)
Rosamunde Pilcher: Sen jednoho léta (TV film)
Rosamunde Pilcher: Tak blízko nebi (TV film)
Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Milchwald
Můj otec (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plamen lásky (TV film)
2002 Děti štěstěny (TV film)
Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
Rosamunde Pilcher: Očima lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Padající hvězda (TV film)
Rosamunde Pilcherová: To hlavní je láska (TV film)
2001 Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
2000 Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
Rosamunde Pilcher: Čas poznání (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Rozervaná srdce (TV film)
1999 Der Schrei des Schmetterlings (TV film)
Wege in die Nacht
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
1980 Místo činu - Mrtví necestují zbytečně (TV film)

TV seriály

1992 Marienhof (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sympathisanten - Unser Deutscher Herbst

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky