foto

Karel Pospíšil

  • nar. 4.1.1938
    Třebíč, Československo
  • zem. 12.4.2015 (77 let)
    Praha, Česko

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2008 Anglické jahody
2001 Chytit vítr (TV film)
2000 Dřevěná Marika (TV film)
1997 Cesta pustým lesem
Pokořitelé Tróje (TV film)
1996 O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
1990 Dcera národa (TV film)
1988 Temná aréna (TV film)
1987 Proč?
Třináctý předseda (TV film)
1974 Hodinky bez vodotrysku (TV film)

TV seriály

2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Ruty šuty Arizona (S07E11)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)
Rodinná pouta (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krevní skupina (S02E05)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)

Dokumentární

1994 Z rodu Přemyslovců (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1990 Maryša (divadelní záznam)
1988 Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
1962 Rozmarné léto (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky