foto

Peter Reeves

  • nar. 14.1.1932 (88 let)
    Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Co ta holka chce
Reeseville
1975 Love Among the Ruins (TV film)
1971 Dulcima
1970 Champagne Rose är död
Rodinné pouto
1955 Rum Punch (TV film)

TV seriály

1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1991 Doctor at the Top (TV seriál)
Shrinks (TV seriál)
1986 Bluebell (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 It's Tommy Cooper (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Beryl Reid Says Good Evening (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
Weavers Green (TV seriál)
1964 Mavis Bramston Show, The (TV seriál)
Play School (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky