foto

Stephan Hilpert

  • nar. 1980
    Böblingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 A World Without Electricity (studentský film)

Dokumentární

2019 Congo Calling
2012 Die Schachspielerinnen (studentský film)
2009 8mm Bayern (TV seriál)
2007 Weil der Mensch ein Mensch ist (studentský film)
1993 Fremde Kinder (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 A World Without Electricity (studentský film)
2004 Wiedersehen

Dokumentární

2019 Congo Calling
2009 8mm Bayern (TV seriál)
2007 Weil der Mensch ein Mensch ist (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Congo Calling

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky