foto

Wendy Crewson

  • nar. 9.5.1956 (61 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kodachrome
2015 Into the Forest
2014 Fall
My Eleventh
2013 Jack (TV film)
2012 Beauty and the Beast (TV film)
2011 Winnie Mandela
2010 Beginner's Guide to Endings, A
2009 Zrazený Tchaj-wan
2008 Obchod se smrtí (TV film)
2007 Loupení jehňátek (TV film)
Probuzení tmy
2006 Daleko od ní
Dny plné Slunce
Motel Niagara
Osm statečných
Po stopách 11. září (TV film)
Santa Claus 3: Úniková klauzule
Síly temna
Vlci
2005 Hunt for Justice (TV film)
Nebezpečné probuzení (TV film)
2004 Jack (TV film)
Pigeon
Sex Traffic (TV film)
Tři do páru
Únos
2003 Dvanáctimílová cesta (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
Pianistova dcera (TV film)
2002 Krutý verdikt (TV film)
Krvavý rozsudek (TV film)
Matthew Shepard Story, The (TV film)
Mezi cizinci
Pátá oběť (TV film)
Perfect Pie
Santa Claus 2
2001 Náhle obnažená
Poslední šance (TV film)
Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Deadly Appearances (TV film)
Love and Murder (TV film)
Pod povrchem
Stopy vraha
6. den
1999 Andrew - člen naší rodiny
Better Than Chocolate
Důkaz neviny
Konec léta (TV film)
1998 Čest gladiátora
"Defektiv" BOONE
Na konci cesty (TV film)
Osmnáctý anděl
Sleeping Dogs Lie
1997 Air Force One
Gang policajtů
1996 Nezvaný host
1995 Spenser: A Savage Place (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1994 Corrina, Corrina
Frostfire (TV film)
Lives of Girls & Women (TV film)
Santa Claus
Spenser: The Judas Goat (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Dobrý synek
1992 Cena úspěchu dojde!
Já nepřijdu do nebe
1991 Doktor
1990 Getting Married in Buffalo Jump (TV film)
1988 Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1987 Covert Action (TV film)
Hobo's Christmas, A (TV film)
1986 Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
Whodunit (TV film)
1985 Mark of Cain
Murder: By Reason of Insanity (TV film)
Murder in Space (TV film)
My Father, My Rival (TV film)
Sight, The
1984 Guardian, The (TV film)
Heartsounds (TV film)
1983 Skullduggery
1982 Island of Blood
Příšery (TV film)
1980 Válečné nevěsty (TV film)

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Second Empire (E03)
2016 Slasher (TV seriál)
As Water Is Corrupted Unless It Moves (E04)
Like as Fire Eateth Up and Burneth Wood (E03)
Digging Your Grave with Your Teeth (E02)
2015 Defiance (TV seriál)
When Twilight Dims the Sky Above (S03E10)
2014 Working the Engels (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochův podraz (S07E13)
2013 Forgive Me (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
další epizody (8)
2001 The Beast (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1992 Home Fires (TV seriál)
1989 Studio 5-B (TV seriál)
1988 Tanner '88 (TV seriál)
1987 Hard Copy (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1980 Home Fires (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star
2001 Režiséři: Wolfgang Petersen
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace