foto

Günther Rainer

  • nar. 25.10.1941 (78 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Twinni
1997 Tatort - Morde ohne Leichen (TV film)
1996 Autsch!!!
1995 Auf Teufel komm raus
1975 De Grotzepuur
1972 Fegefeuer in Ingolstadt (divadelní záznam)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky