foto

Sabine Herget

  • nar. 30.5.1966 (53 let)
    Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Die Stille danach (TV film)
2010 Případ Andropov (TV film)
2008 Errand of Angels, The
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky