foto

Katie Finneran

  • nar. 22.1.1971 (48 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mládeži nepřístupno
2011 College Sucks
2009 Práce na dvojí úvazek
2007 Hafan hasičem
Staten Island
Walk the Talk
2006 Zbořené mosty
2005 Live at Five
Moje krásná čarodějka
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2004 Píseň prérie (TV film)
2002 Smoochy
1999 Nespoutaná volnost
1998 Láska přes internet
1990 Noc oživlých mrtvol

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One where Diane Joins the Resistance (S03E03)
2018 The Looming Tower (TV seriál)
A Very Special Relationship (E08)
Murphy Brown (TV seriál)
The Girl Who Cried About Wolf (S11E05)
2017 Brockmire (TV seriál)
It All Comes Down to This (S01E08)
Retaliation (S01E04)
Kangaroo Court (S01E03)
další epizody (4)
Bloodline (TV seriál)
Part 33 (S03E10)
Part 32 (S03E09)
Part 31 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 21 (S02E08)
Part 19 (S02E06)
další epizody (7)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 11 (S01E11)
Part 6 (S01E06)
další epizody (7)
Jak prosté (TV seriál)
Semínka nad zlato (S03E10)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Changes (E22)
Dinner (E21)
Brandon (E20)
další epizody (11)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Thanksgiving (E10)
Homecoming (E09)
další epizody (11)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Wake Up, Bill (E12)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2007 Drive (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 The Inside (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Totem Mole (E12)
Cocktail Bunny (E11)
další epizody (13)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
1999 Frasier (TV seriál)
Rivalové (S07E06)
Být kritikem je snadné (S07E04)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Modelky a smrtelnice (S01E02)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2004 Frasier - analýza smíchu (TV film)

Host

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace