foto

Carole K. Millar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Falling for Figaro
2019 Beats
The Small Hand (TV film)
2017 Anna Mann's Valentine (TV film)
2014 Seagulls
2012 Andělský podíl
2007 Pod psa
Svobodný svět
2006 Krutý sever
Red Road
2005 Tickets
2004 Milý Frankie
Něžný polibek
Yasmin
2003 Pleasureland (TV film)
Solid Air
2002 Sladkých šestnáct let
The Last Great Wilderness
2001 Gas Attack (TV film)
2000 One Life Stand
1996 The Butterfly Man

TV seriály

2018 Molly and Mack (TV seriál)
2016 Two Doors Down (TV seriál)
Lovesick (TV seriál)
Abigail (Part 2) (S02E08)
Jonesy? (S02E07)
Emma (S02E06)
další epizody (8)
2014 Fried (TV seriál)
Lovesick (TV seriál)
Abigail (S01E01)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky