foto

Monika Krzywkowska

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 #WszystkoGra
2013 Wkręceni
2010 Kvinden der drømte om en mand
2009 Nigdy nie mów nigdy
2004 Niedosyt
2002 Dodatek
2001 Pól serio
2000 Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1999 Pan Tadeáš

TV seriály

2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
W rytmie serca (TV seriál)
Zaginiony (S03E06)
Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Muszę zacząć od nowa (S05E07)
další epizody (7)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2014 Lekarze (TV seriál)
Przerwany koncert (S05E06)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2007 Ekipa (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace