foto

Joel Marsh Garland

  • nar. 6.4.1975 (44 let)
    Rome, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Grudge
2018 The Week Of
2017 Kde je Kyra?
The Book of Henry
2016 Ghost Team
Hard Sell
In Dubious Battle
2015 Of Mice and Men (divadelní záznam)
Pop Meets the Void
Pravdivý příběh
2014 Birdman
2013 Choose You
2012 Co všechno věděla Maisie
Outlaw Country (TV film)
2011 Café
Všemocný
2010 Exmanželka za odměnu
Madso's War (TV film)
Na shledanou v září
2009 Undying, The
2008 Obchodník se smrtí
2007 Debatéři
Holky jsou fajn, ale pes je pes
Špioni a biják
2006 Noční volání
Stejně jako syn
Žena ve vodě
2003 Death of a Dynasty
2002 Krásná pokojská
2001 Snipes
Svatý boj
Třináct rozhovorů o tomtéž
2000 Mrtvý v řece

TV seriály

2019 The Last O.G. (TV seriál)
Fight the Power (S02E10)
Your Mom's in My Business (S02E09)
Mama Said Knock You Out (S02E08)
další epizody (8)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Here's Where We Get Off (S07E13)
God Bless America (S07E11)
The Hidey Hole (S07E09)
další epizody (7)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Clemenza (S01E10)
Paid in Full (S01E09)
That Backslide (S01E08)
další epizody (10)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Big Ideas (S02E04)
Miliardy (TV seriál)
Redemption (S03E10)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Flaming Hot Cheetos, Literally (S05E06)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
Tabula Rasa (E07)
další epizody (7)
Miliardy (TV seriál)
Where the F*ck Is Donnie? (S01E09)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Work That Body for Me (S04E01)
2015 Benders (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
A Token of Our Appreciation (E05)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (10)
Chicago Fire (TV seriál)
We Called Her Jellybean (S03E21)
Jak prosté (TV seriál)
Cena za obchod (S04E06)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
Take a Break from Your Values (S02E11)
Little Mustachioed Shit (S02E10)
další epizody (11)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Bora Bora Bora (S01E10)
další epizody (12)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Všechno do hry (S04E04)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
New Year's Eve (S03E13)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Zlatovlásky a medvědi (S02E07)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Officer Down (S01E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Útěk ze Zámku (S02E07)
Čtyřicet dva svisle (S02E05)
Útěk ze žaláře (S02E01)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The New King: Part One (E11)
Javelin (E10)
další epizody (10)
2007 Právo a pořádek (TV seriál)
Murder Book (S17E16)
2006 Unesený (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Old Dogs, New Tricks (S03E11)
Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in America: Part I (S04E01)
2001 Witchblade (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Who Let the Dogs Out? (S12E01)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace