foto

Kódži Fudžijama

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Andó Noboru no waga tóbó to sex no kiroku
Kawači no ossan no uta
1975 Daidacugoku
Torakku jaró: Goiken mujó
Wakai kizokutači: 13 kaidan no maki
1974 Bórjokugai
Kozure Ôkami: Jigoku e ikuzo! Daigoro
Ninkjó hana ičirin
Onna hissacuken
1973 Džicuroku Kazuko Širakawa: Hadaka no rirekišo
Jakuza to kósó: Džicuroku Andógumi
Kaigun Jokosuka keimušo
1972 Jakuza to kósó
1971 Bórjokudan saibusó
Gamera tai šinkai kaidžú Zigra
Gorocuki mušuku
1970 Jakuza deka
Joru asobi no teió
Ninkjó kóbóši: Kumičó to daigaši
Poslední kamikaze
Čizome no daimon
Šin Kjódai džingi
1969 Gendai jakuza: Jotamono džingi
Onna tobakuši hana no kirifuda
Á Rikugun hajabusa sentótai
Šin Abaširi Bangaiči: Saihate no nagaremono
Šowa zankjóden: Karadžiši džingi
1968 Gamera tai učú kaidžú Bairas
Gokuaku bôzu
Jet F-104 dassyutsu seyo
Onna tobakuši okunoin kaičó
1967 Zankjó no sagazuki
Zatóiči čikemuri kaidó
Šóbu inu
1966 Daimadžin ikaru
Gontakure
Jabure šómon
Onna no toba
1965 Daikaidžú Gamera
Gorocuki inu
Heitai jakuza
Zatóiči nidankiri
鉄砲犬
1964 Kuro no kirifuda
Zatóiči keššótabi
1963 Gurentai junjyôha
Jakuza no kunšó
Kuro no sacutaba
Onsen džunsa
1962 Aru kankei
Gang tai Gang
Júkai
Kudžiragami
Kurotokage
Mahiru no wana
Nessa no cuki
Příběh nindži
Šin šikótei
1961 Gonin no tocugeki tai
Tókjó onigiri musume
1960 Dankon gai no júdžó
Hankó genba
Hikinigezoku
San kjódai no kettó
1950 Umi no G-men: Genkainada no kami

TV seriály

1973 Kozure ókami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky