foto

Tom Macaulay

  • nar. 17.3.1906
    St George Hanover Square, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.6.1979 (73 let)
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 Skid Kids
1952 Murder at Scotland Yard
Penny Princess
1951 The Long Dark Hall
1949 Chiltern Hundreds, The
1946 Vyzvědači

TV seriály

1971 Doctor at Large (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 Sunday's Child (TV seriál)
1957 Gay Cavalier, The (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)
1961 West End Jungle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky