foto

Harry Hutchinson

  • nar. 15.9.1892
    Dublin, Irsko
  • zem. 16.4.1980 (87 let)
    Milan, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Gumshoe
Mechanický pomeranč
1970 Concerto per pistola solista
1969 Křížovka
1968 Salt a Pepper
Up the Junction
1967 Blanding's Castle (TV film)
1966 Zvětšenina
1960 Dentist in the Chair
House in Marsh Road, The
1958 Dublin Nightmare
She Didn't Say No!
1957 The Story of Esther Costello
1950 Last Holiday
Stranger at My Door
1949 Saints and Sinners
1947 Kapitán Boycotte
Štvanec
1946 Vyzvědači
1940 On the Spot
The Door with Seven Locks
1939 Parnell Commission, The (TV film)
1938 Words Upon the Window Pane, The (TV film)
1937 Last Chance, The
Nad Irskem hřmí
1936 Ourselves Alone
Someone at the Door
Szenzáció!
Tenth Man, The
The Limping Man
1935 Ah, Wilderness!
1934 Dangerous Ground
1932 The Silver Greyhound

TV seriály

1972 The Protectors (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Gambler, The (TV seriál)
Me Mammy (TV seriál)
1967 Sanctuary (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
1958 Duty Bound (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace