foto

Vic Wise

  • nar. 3.2.1900
    South Stoneham, Southampton, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.9.1976 (76 let)
    Hampstead, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 School for Sex
1960 An Arabian Night
Follow That Horse!
1959 The 39 Steps
1958 Velké peníze
1957 Kapička štěstí
Kill Me Tomorrow
1956 Charley Moon
1955 Potasch and Perlmutter (TV film)
Value for Money
1954 Devil on Horseback
Make Me an Offer
Three's Company
1953 The Square Ring
1944 Stalo se jedné neděle

TV seriály

1973 Bowler (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Alexander the Greatest (TV seriál)
Tottering Towers (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Six More Faces of Jim (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Glencannon (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Money Man, The (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1951 Vic's Grill (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky