foto

Solomon Israel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Diary of a Tired Black Man

TV seriály

2018 Lovesick (TV seriál)
Evie (Part Two) (S03E08)
2015 Život s modelkami (TV seriál)
2014 Josh (TV seriál)
2013 Quick Cuts (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace