foto

Mitzi Kapture

  • nar. 2.5.1962 (57 let)
    Yorba Linda, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Executive, The
2008 God´s Ears
2006 Noc teroru (TV film)
1999 Pumpkin Hill
Storytellers, The
1998 Jeho osobní strážce (TV film)
1997 Dokonalý zločin (TV film)
1992 Tulák
1991 Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
1990 Liberty & Bash
1988 Anděl pátrá
Lethal Pursuit
1987 Dům II
Private Road: No Trespassing

TV seriály

2010 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Refusing to Budget (S05E11)
2002 She Spies (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pustina (S06E13)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Hajej dadej (S03E18)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky