foto

Pavel Cejnar

  • nar. 21.5.1976 (41 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pavel Cejnar, český moderátor a herec narozen 21.5.1976 v Pardubicích. Vystudoval lidovou školu umění, kde se také naučil hrát na trumpetu. Rádio Life odstartovalo jeho moderátorskou kariéru. Zprvu měl na Rádiu Life post moderátora nočního vysílání, za svou devítiletou píli v nočním vysílání dostal místo šéfa programu a hudby. Poté co pracoval jako moderátor u Rádia Life přešel do rádia Evropa 2, kde uvádí jeden pár pořadů. Nejvíce ho proslavil až pořad na Prima Family Jak se staví sen, jak se staví dům,.. . Poté začal moderovat i na stanici OCKO TV. Co se týče herectví  zahrál si  v Ro(c)ku Podvraťáků po boku Vojtěcha Kotka a Jiřího Mádla.

Michal "Psychopat no.8" Kroča

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ro(c)k podvraťáků

TV pořady

2012 Mixxxer (TV pořad)
2011 Nové hnízdo (TV pořad)
Tanečná skupina roka (TV pořad)
2009 Jak se staví dům (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
2005 VyVolení (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace