foto

Jin-goo Yeo

  • nar. 13.8.1997 (23 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 1987
Daelibgoon
2016 Daebak
2015 Nae simjangeul sswara
Seoboojeonseon
2014 Baekpeuro
Tajja : shinui son
2013 Monstrum Hwayi
2008 Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu
Ssanghwajeom
2006 Bez slitování
2005 Saedeu mubi

TV seriály

2021 Gwimul (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Hotel delluna (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Jeoldae Geui (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Wangyi doen namja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Dasi mannan segye (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Sseokeul (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2016 Daebak (TV seriál)
2015 Orenji mamalreideu (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2010 Myeongga (TV seriál)
2009 Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Iljimae (TV seriál)
2006 Saranghago sipda (TV seriál)

Dokumentární

2014 의궤, 8일간의 축제 3D

Host

TV pořady

2018 Hyeonjieseo meokhilkka (TV pořad)
놀라운 토요일 (TV pořad)