foto

Gregorio Martínez Sierra

  • nar. 6.3.1881
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 1.10.1947 (66 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Canción de cuna - divadelní hra
1986 Čarodějná láska - divadelní hra
1961 Canción de cuna - divadelní hra
1953 Canción de cuna - divadelní hra
1949 El amor brujo
1948 Novia de la marina, La
1941 Canción de cuna
1935 Julieta compra un hijo
1934 Ciudad de cartón, La
1933 Primavera en otoño - divadelní hra
Yo, tú y ella - divadelní hra

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1963 Novela (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky