foto

Eric Christian Olsen

  • nar. 31.5.1977 (41 let)
    Eugene, Oregon, USA

Biografie

Eric Christian Olsen se narodil 31. května 1977 v Eugene, Oregon, ale vyrůstal v Bettendorf, Iowa. Je synem Dr. Paula Olsena, anglického profesora. Jeho matka pracuje na nádorovém a AIDS oddělení v nemocnici. Eric má také staršího bratra. Miluje surfování. Jeho oblíbená skupina je Radiohead a jeho nejoblíbenější film je Klub rváčů. Má rád knihu Sophiina volba od Williama Styrona.

Eric byl velmi aktivní na střední škole. Vážili si ho jako hokejového hráče a v maturitním ročníku psal pro školní noviny The Growl. Měl hlavní roli v každé školní hře a muzikálu po celé 4 roky a dokonce v nich hrál, když ještě chodil na základku. Po přijetí stipendia na univerzitu Pepperdine se odstěhoval do Malibu. Protože si nemohl dovolit pokoj a další věci, začal hrát, aby si vydělal nějaké peníze.

Po několika televizních reklamách se objevil v seriálu POHOTOVOST. Nakonec se pozastavil u seriálu GET REAL, kde hrál po boku Anne Hathaway. Eric je pravděpodobně nejvíce znán pro jeho roli Austina, arogantního blonďatého kluka, ve filmu BULŠIT. Objevil se také v ŽÁBĚ K ZULÍBÁNÍ a hrál Lloyda v BLBÝ A BLBĚJŠÍ: KDYŽ HARRY POTKAL LLOYDA. Zazářil v komedii THE LOOP a v OKTOBERFEST. Dále jsme ho mohli vidět ve filmech KNĚZ JE PODĚS a POSLEDNÍ POLIBEK. Dalšími filmy, kde si Eric zahrál, je OKO DRAVCE a FIRED UP!.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Place of No Words
2017 Souboj pohlaví
Sun Dogs
The Relationtrip
2015 Band of Robbers
Warning Labels
2012 Celeste a Jesse navždy
2011 Lego Hero Factory: Divoká planeta
Věc: Počátek
2010 Lego Hero Factory: Nový tým
Záložní plán
2009 Loudilové
Šest žen Henryho Lefaye
2008 Jarní úklid s.r.o.
Oko dravce
2007 Bacha na balóny
Byla to ona (TV film)
Kněz je poděs
2006 Oktoberfest
Poslední polibek
2004 Cellular
Death Valley
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
2002 Válka surfařů
Žába k zulíbání
2001 Bulšit
Mean People Suck
Pearl Harbor
Ruling Class (TV film)
1999 Artušův meč (TV film)
1998 Běh černé kočky (TV film)

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
False Flag (S10E24)
The Guardian (S10E23)
No More Secrets (S10E22)
další epizody (13)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Joyride (S10E11)
Heist (S10E10)
A Diamond in the Rough (S10E09)
další epizody (24)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vše je rozzářené (S09E11)
Cizinka (S09E10)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
další epizody (24)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nesem vám noviny (S08E11)
Informátor (S08E10)
Stíny minulosti (S08E09)
další epizody (24)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrušte Vánoce (S07E11)
Vnitřní záležitosti (S07E10)
Nábor (S07E09)
další epizody (24)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
Konec vlády (S06E10)
Zrádce (S06E09)
další epizody (23)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
Zvedá se železná opona (S05E11)
Zamrzlé jezero (S05E10)
další epizody (26)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Volná jízda (S04E10)
Civilní ztráty (S04E08)
Pod kůží (S04E07)
další epizody (21)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
Únik informací (S03E10)
Zrada (S03E09)
další epizody (24)
2010 Hero Factory (TV seriál)
Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Neighbors from Hell (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Porucha (S02E11)
Vykoupení (S02E10)
Rozhřešení (S02E09)
další epizody (13)
Zpátky do školy (TV seriál)
Pascalův trojúhelník znovuobjevený (S01E25)
Milostný expresionismus (S01E15)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Vedení domácnosti (S01E08)
Sociální psychologie (S01E04)
Bratři a sestry (TV seriál)
Nezvěstný (S03E20)
Těžké začátky (S03E13)
Soupeřící sourozenci (S03E12)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Nedokončené záležitosti (S03E09)
Věříte na kouzla? (S03E07)
Třetí žena (S03E06)
2006 The Loop (TV seriál)
2005 Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
Enough (S02E05)
The Last Good Day (S02E04)
další epizody (5)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
2001 Smallville (TV seriál)
Tajemství mládí (S01E06)
1999 Get Real (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Odpovědné strany (S05E21)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Pohřební ústav / Metro / Příšera ve skříni / Svědek u soudu / Traktor (S01E02)

Dokumentární

2004 The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace