foto

Viktor Kostěckij

  • nar. 12.4.1941
    Zhmerinka, Vinnitskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 6.11.2014 (73 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kurmanjan Datka
2011 Raspoutine (TV film)
2010 Pravosudije volkov
Sčastlivyj koněc
2005 Ně chlebom jedinym
2004 Sissi, l'impératrice rebelle (TV film)
1996 Musique de l'amour: Un amour inachevé, La (TV film)
1991 Příběh génia
1989 Vaska (TV film)
1988 Esperanza
1986 Sošedšije s něbes
1983 Ali Baba i sorok razbojnikov (TV film)
1982 Ostrov pokladů (TV film)
1981 Ličnaja žizň direktora (TV film)
1979 V mojej smerti prošu vinit Klavu K.
1977 Truffaldino iz Bergamo (TV film)
1975 Hvězda kouzelného štěstí
1970 Sny lásky
1968 Udar! Ješčjo udar!
1967 Zeljonaja kareta
1966 Kto pridumal koleso?
1965 Pěrvaja Bastilija
1963 Den štěstí
1908 Svaďba Krečinskogo

TV seriály

2014 Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Těrritorija stracha (S08E17)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S02E09)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kto chočet stať millioněrom (S01E10)
2001 Krot (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vystrel v spinu (S04E18)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Dokumentární

2009 Čteme Blokádní deníky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace