foto

Jacques Nolot

  • nar. 31.8.1943 (76 let)
    Marciac, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les Grands squelettes
Planoucí duše
Terminal Sud
2018 Nůž v srdci
Saranac Lake
2017 Ismaelovy přízraky
Thirst Street
À discrétion
2016 Seances
2015 Zakázaná komnata
2013 Gare du Nord
Michael Kohlhaas
2012 Sbohem, královno
2011 Les Chants de Mandrin
2009 Au voleur
Les Derniers jours du monde
2007 Avant que j'oublie
Svědci
2005 Peindre ou faire l'amour
2002 La Chatte à deux têtes
Les amants du Nil
2001 Café de la plage
2000 Pod pískem
1998 L'Arrière-pays
1997 Artemisia
Mauvais genre
1996 Le journal du séducteur
Nénette et Boni
Velká cesta
1994 Divoké rákosí
Nechce se mi spát
Oublie-moi
Pas de perdant
1993 Légendes de la foręt viennoise (TV film)
Mé oblíbené období
Point d'orgue (TV film)
Šroub
1992 Border Line
1991 Snít můžeme vždycky
1989 Hiver 54, l'abbé Pierre
Le Café des jules
Pentimento
1988 Savannah
Tři vstupenky na 26.
1987 Innocents, Les
La Comédie du travail
Náhlý závan větru
Résidence surveillée
1986 Douce France
Inconnue de Vienne, L' (TV film)
Manège
Místo zločinu
Rosa poběhlice
Rudá zóna
1985 Pekelný vlak
Specialisté
Un jour ou l'autre
1984 Ať žije život
Triche, La
Zúčtování
1983 Bâtard, Le
Matiouette ou l'arrière-pays, La
Vražedné léto
1982 Poutnice ze Sans-Souci
1981 Hasnoucí den
1980 Bažanti kontra Dracula
1973 Dingue, Le

TV seriály

1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)
1993 Monologues (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
J'ai bien l'honneur (E04)

Dokumentární

2008 40 x 15
1993 André Techiné (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky