foto

Frederick Lau

  • nar. 17.8.1989 (30 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Betonrauš
Nightlife
2019 Dem Horizont so nah
Man from Beirut
Téměř dokonalá tajemství
Zlatíčka
2018 Kanun
V zápalu hry
Wuff
2017 Gutland
Kapitán
Můj bratr Simpel
2016 Chladné srdce
SMS pro tebe
Schrotten!
Seitenwechsel
The Huntingtans: Chewing Gum and Love Affairs
Wie Männer über Frauen reden
2015 3 Türken & ein Baby
Gangy Berlína (TV film)
Nachspielzeit (TV film)
Oskarreif
Outside The Box
Prisoner
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
Traumfrauen
Victoria
2014 Besuch im Wald
Bornholmská ulice (TV film)
Coming In
Impuls
Nichts für Feiglinge (TV film)
Riskantní plán (TV film)
Wir waren Könige
2013 Sein letztes Rennen
UMMAH - Unter Freunden
2012 Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
Sakra, kluku!
Tatort - Der Wald steht schwarz und schweiget (TV film)
Život není med
2011 Hotel Desire
Stankowskis Millionen (TV film)
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
Picco
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Der neue Tag (studentský film)
Ein Dorf schweigt (TV film)
Was du nicht siehst
Čachtická paní
2008 Die Entdeckung der Currywurst
Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Náš vůdce
2007 An die Grenze (TV film)
Freischwimmer
Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Die Mutter von Monte Carlo (TV film)
Studené léto (TV film)
Černý svědek (TV film)
2005 Žabí lamento
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Der verzauberte Otter (TV film)
Kouzelný křišťál
Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
Zkušební táta (TV film)
2003 Létající třída
Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Brief des Kosmonauten, Der
Drei Stern Rot
Láska na druhý pokus (TV film)
2001 Dvojí nasazení Berlín (TV film)
Jonathans Liebe (TV film)
Wie angelt man sich einen Müllmann? (TV film)
2000 Die Polizistin (TV film)

TV seriály

2020 Charlotte Link (TV seriál)
Die Entscheidung (E15)
2018 Nachtschicht (TV seriál)
Es lebe der Tod (E15)
2017 4 bloky (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Machtlos (S01E05)
Verrat (S01E04)
další epizody (6)
2016 Blockbustaz (TV seriál)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
No super, bez Marka je všechno na nic (S02E04)
2008 Eugens Welt (TV seriál)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eine glückliche Familie (S05E22)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)