foto

Magdaléna Chrzová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kruh
1999 Silák a strašidla (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)
Krupice (TV film)
O Johance s dlouhými vlasy (TV film)
O třech ospalých princeznách (TV film)
1997 Jak vyléčit Ježibabu (TV film)
Kouzelný bolehoj (TV film)
1996 Chladné srdce (TV film)
1995 Poutníci (TV film)
1993 Hora jménem Andělská (TV film)
Kryštof a Kristina (TV film)
Swing Kids
1992 Noc pastýřů (TV film)

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace