foto

Matthew Colonna

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Čivava z Beverly Hills 3
2009 Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
2004 Pravidla lásky (TV film)
1999 Breaks, The

TV seriály

2020 The Right Stuff (TV seriál)
Sierra Hotel (E01)
2018 Castle Rock (TV seriál)
2017 Sněží! (TV seriál)
2016 Outsiders (TV seriál)
Narcos (TV seriál)
Konec narkobarona (S02E08)
Německo 93 (S02E07)
Hodný, zlý a mrtvý (S02E04)
další epizody (4)
2015 Narcos (TV seriál)
Vzlet (S01E10)
Budeš plakat krvavé slzy (S01E07)
Jednou přijde budoucnost (S01E05)
2014 Manhattan (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
Those Who Kill (TV seriál)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
2011 Breaking In (TV seriál)
Breaking Out (S01E06)
Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Kingdom (S05E05)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Waiting for That Day (S01E12)
I Want Your Sex (S01E09)
Heal the Pain (S01E07)
další epizody (5)
2006 Dexter (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
2005 Invaze (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky