foto

J. Rene Pena

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Penelope in the Treehouse
2010 Hráč
1997 Boj za spravedlnost (TV film)

TV seriály

2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Pure Genius (TV seriál)
2014 Od A do Z (TV seriál)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Boom Goes the Dynamite (S02E15)
Whiskey Tango Foxtrot (S02E14)
Truth or Consequences (S02E12)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Father Figure (S01E03)
Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky