foto

Heather-Jay Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Left Turn
1999 Hranice lásky
1990 Death in Venice (TV film)

TV seriály

2002 House That Jack Built, The (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Prince Among Men, A (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace