foto

Paulina Gaitan

  • nar. 19.2.1992 (28 let)
    Mexiko City, Mexiko

Biografie

Paulina Gaitan, mexická rodačka, začala hereckou kariéru v 9 letech

Po dvou letech, během kterých hrála především v televizích Televisa a TV Azteca, natočila první celovečerní film - Hlasy nevinnosti Luise Mandokika. Následně ztvárnila hlavní roli, po boku Kevina Klina a Cesara Ramose, v dramatu (Ne)lidský kšeft.

Dále hrála ve filmech Cosas insignificantes režiséra Andrea Martínez a Deseo Antonia Zavaly. Jejím příštím projektem bude snímek La mitad del mundo.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2019 Me casé con un idiota
Ruta Madre
Territorio
2018 Las Niñas Bien
Souvenir
2016 Hranice pašeráků
2015 Las Aparicio
2014 Cuatro lunas
Eddie Reynolds y Los Ángeles de Acero
2013 Deseo
Hermanas
Ni Aquí Ni Allá
2012 Las paredes hablan
2011 Dny milosti
Zebra
2009 Sin Nombre
Střed světa
2007 Cuando las cosas suceden
Trade
2006 Morirse en domingo
2004 Hlasy nevinnosti

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Todo pasa (E08)
Mentira (E07)
Fifageit (E06)
další epizody (8)
2019 Diablo Guardián (TV seriál)
Yo Maté A Violetta (S02E08)
Amor Apache (S02E07)
My Hero Is A Bastard (S02E06)
další epizody (8)
2018 Diablo Guardián (TV seriál)
Quién de ellos no era yo? (S01E01)
El Rey del Valle (TV seriál)
2016 Narcos (TV seriál)
Konečný pád (S02E10)
Naše farma (S02E09)
Konec narkobarona (S02E08)
další epizody (10)
2015 Narcos (TV seriál)
Vzlet (S01E10)
La Catedral (S01E09)
Jedna velká lež (S01E08)
další epizody (9)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Boží rozmary (S01E08)
Relikviáře a upíři (S01E06)
Pan Ávila (S01E05)
další epizody (4)
2012 Řeka (TV seriál)
Row, Row, Row Your Boat (E08)
The Experiment (E07)
Doctor Emmet Cole (E06)
další epizody (8)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
A jeho smrt oplakávat budou všechny národy (S02E13)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
Sůl země (S02E10)
další epizody (12)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)