foto

Vicente Vergara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La trinchera infinita
2018 Všichni to vědí

TV seriály

2018 La otra mirada (TV seriál)
2014 B&b, de boca en boca (TV seriál)
2011 BuenAgente (TV seriál)
Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky