foto

Sibylle Durian

  • nar. 11.12.1946 (73 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Pinky a pejsek za milion

TV seriály

2002 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
Sprechstunde bei Dr. Frankenstein (TV seriál)
1996 Tanz auf dem Vulkan (TV seriál)
1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
1991 Ein Engel namens Flint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky