foto

Jervand Arzumaňan

  • nar. 13.8.1941 (78 let)
    Saratov, Saratovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jolki 5
2009 Čelověk, kotoryj znal vsjo
2007 Naturščica
2005 Archangel (TV film)
2002 Prevraščenije
2001 Udar Lotosa
1999 Mama
1997 Vor
1995 Hong ying tao
Pesa dlja passažira
1993 Založniki Ďjavola
1992 Joy à Moscou (TV film)
1991 Škura
1990 Aferisty
Rebro Adama
1989 V gorodě Soči ťomnyje noči
1988 Obhájce Sedov
Panenka
1982 Gonki po vertikali (TV film)
Rezident se vrací
Smerť na vzljotě
Uzavřené město
1981 Pochiščenije věka
1979 Žil-byl nastrojščik... (TV film)
1978 Obyčejný zázrak (TV film)
1969 Denně přesně v 11

TV seriály

2016 Ně vmestě (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo o sbežavšem otce (E06)
2009 Cyganki (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
Soavtory (S05E05)
Rekviem (S05E01)
2007 Papiny dočki (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Koncert dlja kolobka s orkestrom (S03E02)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Šerše lja babu (S03E07)
2003 Bajazet (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Za vsemi zajcami (S01E02)
Krutyje naslednički (S01E01)
Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
Ukraděnnyj son (S02E01)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
FM i rebjata (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Isčeznuvšij Adonis (S01E04)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)
Kamenskaja (TV seriál)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
Smerť radi smerti (S01E04)
Ubijca poněvole (S01E03)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky