foto

Britt McKillip

  • nar. 18.1.1991 (28 let)
    British Columbia, Kanada

Biografie

Narodila se 18. ledna 1991 v Britské Kolumbii (Kanada). Její otec je producent a matka textařka. Má o rok starší sestru, která je též herečka. Její největší role je v seriálu MRTVÍ JAKO JÁ a též ve stejnojmeném filmu. Její rodiče ji již od malička vedli k hudbě a tak kromě herectví vystupuje se svojí sestrou Carly v country skupině One More Girl.

Karel "galba" Šíma

Herecká filmografie

Filmy

2019 Best Friend's Betrayal (TV film)
2018 Daddy's Girl
My Little Pony: Best Gift Ever (TV film)
2017 My Little Pony Film
2015 My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2013 Coming Home for Christmas
My Little Pony: Equestria Girls
2010 Bratz: Pampered Petz
2009 Mrtví jako já
The Strawberry Shortcake Movie: Sky's the Limit
2008 Ace of Hearts
Hodiny beznaděje (TV film)
2007 Barbie jako Princezna z Ostrova
Bratz 3: Superhrdinky
Halloweenská noc
Madeline in Tahiti
2006 Barbie a 12 tančících princezen
Bratz: Babyz the Movie
Holiday Wishes (TV film)
My Little Pony: A Very Pony Place
My Little Pony: Duha
My Little Pony: Greetings from Unicornia
My Little Pony: Princezna
Můj malý pony: Přátelé jsou vždy na blízku
2005 Barbie - Fairytopia
Bob the Butler
My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
Strašidelná kmotra (TV film)
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Můj malý pony: Tanec v mracích
2003 Baby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure
Scary Godmother Halloween Spooktakular (TV film)
2002 Barbie Růženka
Mladší bráška
Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever (TV film)
Směr východ (TV film)
2001 Barbie v Louskáčku
2000 Krysouni (TV film)
Mise na Mars
Special Delivery (TV film)
1998 Nedívej se dolů (TV film)
Už je v boudě (TV film)

TV seriály

2018 Jurský svět - Utajená expozice (TV seriál)
2017 Super Monsters (TV seriál)
2016 Beat Bugs (TV seriál)
Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
Interference (E08)
2009 Strawberry Shortcake's Berry Bitty Adventures (TV seriál)
2007 Zixx: Level Three (TV seriál)
2005 Trollz (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Pořád (S02E14)
Poslední výzva (S02E13)
další epizody (15)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
Prázdniny (S01E13)
Noční ptáci (S01E12)
další epizody (12)
Sabrina's Secret Life (TV seriál)
2002 Baby Looney Tunes (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
2001 Noddy (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
1998 You, Me and the Kids (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace