foto

Agnieszka Bartold

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 365 dní
2019 Futro z misia
2018 Miłość jest wszystkim
2000 Wyrok na Franciszka Kłosa (TV film)

TV seriály

2018 Dom pełen życia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2014 Sama słodycz (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (E13) - set dekoratér
Episode 12 (E12) - set dekoratér
Episode 11 (E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2013 Przepis na życie (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S05E13) - set dekoratér
Episode 12 (S05E12) - set dekoratér
Episode 11 (S05E11) - set dekoratér
další epizody (26)
2012 Przepis na życie (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S03E13) - set dekoratér
Episode 12 (S03E12) - set dekoratér
Episode 11 (S03E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S02E13) - set dekoratér
Episode 12 (S02E12) - set dekoratér
Episode 11 (S02E11) - set dekoratér
další epizody (26)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky