foto

Liv Lisa Fries

  • nar. 1.10.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Prélude
2017 Rakete Perelman
2016 Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2015 Boy 7
Heil
2014 Die Präsenz
Tatort - Zirkuskind
2013 Staudamm
Und morgen mittag bin ich tot
2012 Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
Sněženka a Růženka (TV film)
2011 Die große Plai Chumpon Totenparty (studentský film)
Romeo a Romeo
Vater Mutter Mörder (TV film)
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
Sie hat es verdient (TV film)
2009 Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Unverwundbar
2008 Guter Junge (TV film)
Náš vůdce
Čtyři do páru (TV film)
Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Schimanski: Smrt na sídlišti (TV film)

TV seriály

2020 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2018 Dva světy (TV seriál)
Something Borrowed (S02E03)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
Shaking the Tree (S01E05)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (16)
2012 Bella Block (TV seriál)
Der Fahrgast und das Mädchen (E31)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé
2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)