foto

Teresa Harder

  • nar. 1963
    Überlingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Weil du mir gehörst (TV film)
2018 Tatort - Die Musik stirbt zuletzt (TV film)
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Ein starkes Team - Tod und Liebe (TV film)
Ich will (k)ein Kind von Dir (TV film)
Inga Lindström: Smím prosit? (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
Die Kinder meines Bruders (TV film)
2015 Alki Alki
Blütenträume (TV film)
Die Himmelsleiter (TV film)
Hanna Hellmann - Der Ruf der Berge (TV film)
2014 Láska mezi řádky (TV film)
Léto v Maďarsku (TV film)
Mörderhus. Der Usedom-Krimi (TV film)
2013 Láska z Fjordu: V zajetí lásky (TV film)
Tatort - Letzte Tage (TV film)
Willkommen bei Habib
2012 Ochránce
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
Einer wie Bruno
Návrat do Sandy Bay (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
2010 Die kommenden Tage
2009 Juliino zmizení
Utta Danella: Láska přes internet (TV film)
Woran dein Herz hängt (TV film)
2008 Náš vůdce
Stubbe - Von Fall zu Fall: Dritte Liebe (TV film)
2007 Autopiloten
Der Sonnenhof (TV film)
Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Selected Shorts #5: Comedy Shorts
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
Der die Tollkirsche ausgräbt
Francouzské polibky (TV film)
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Tod einer Freundin (TV film)
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Mutterseelenallein
Nepohodlný
Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
2004 En garde
Meine Eltern
2003 Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
2002 Die Novizin (TV film)
Holky při tom nepláčou
Junimond
Na křídlech osudu (TV film)
2001 Happy End
Jediný svědek (TV film)
Lady Luck aneb Hra o lásku (TV film)
Nicht ohne dich (TV film)
Touha po odplatě (TV film)
Táta pod stromeček (TV film)
2000 Po stopě mé dcery (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
1999 Element des Todes (TV film)
Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
Schräge Familie, Eine (TV film)
1998 Dunckel (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Mendel
1996 Brüder auf Leben und Tod (TV film)
Die Spur der roten Fässer
King of Evergreen (TV film)
1995 Wir zusammen allein mit dir (TV film)
1993 Justice
1991 Kommissar Klefisch - Dienstvergehen (TV film)
1990 Anderer Liebhaber, Ein (TV film)
Bingo
Hard Days, Hard Nights
Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)
1987 Nebe nad Berlínem

TV seriály

2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Die Illuminaten (S01E04)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Vražedné blues (S03E01)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Spřízněni volbou (S02E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Reinen Herzens (S07E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Infarkt (S12E03)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Federmann (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace