foto

Alyssa-Jane Cook

  • nar. 16.2.1967 (53 let)
    Papua Nová Guinea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Bells of Innocence
Subterano
2002 Minuty strachu (TV film)
1997 Tlapka
1987 Room to Move (TV film)

TV seriály

2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
Packed to the Rafters (TV seriál)
2002 Home & Away (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
John Quixote (S04E07)
2000 Above the Law (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
The Hidden Memory (S01E20)
Nerve (S01E19)
1999 Farscape (TV seriál)
PK Tech Girl (S01E05)
1994 Přísně tajná mise (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 GNW Night Lite (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky