foto

Duncan Jones

  • nar. 30.5.1971 (49 let)
    Beckenham, Kent, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

  • 2010 -Moon (Výjimečný debut britského scénáristy, režiséra nebo producenta)

British Independent Film Awards

  • 2009 -Moon (Nejlepší režisér)
  • 2009 -Moon (Cena Douglase Hickoxe pro debutujícího režiséra)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Mute
2016 Warcraft: První střet
2011 Zdrojový kód
2009 Moon
2002 Whistle

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Mute
2016 Warcraft: První střet
2002 Whistle

Producentská filmografie

Filmy

2002 Whistle

Herecká filmografie

TV seriály

2020 A Teacher (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Host

TV pořady

2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Made in Hollywood (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(203)