foto

Duncan Jones

  • nar. 30.5.1971 (49 let)
    Beckenham, Kent, Anglie, Velká Británie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Mute
2016 Warcraft: První střet
2011 Zdrojový kód
2009 Moon
2002 Whistle

Videa (2)

  • Video © Universal Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:CES
    Rozhovor 5 - Duncan Jones (režisér)
    03:37
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Universal Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 15 - Duncan Jones (režisér)
    04:17
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(202)