foto

Chris Lew Kum Hoi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Cleansing Hour
2017 War Machine
2013 Jayson Bend: Queen and Country

TV seriály

2019 Derry Girls (TV seriál)
The Prom (S02E05)
Otec Brown (TV seriál)
The Great Train Robbery (S07E01)
2017 Back (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S06E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt bez rozumu a citu (S19E05)
2015 Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace