foto

Dana Ashbrook

  • nar. 24.5.1967 (50 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kensho at the Bedfellow
2016 Hitler's Folly
2014 Late Phases
Opposite Sex
Twin Peaks: The Missing Pieces
2012 The Aggression Scale
2002 Andělé nikdy nespí
Last Place On Earth, The
Python 2
2001 Puzzled
Únik z Alcatrazu
1999 Blink of an Eye
1995 Comfortably Numb
T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1994 Cityscrapes: Los Angeles
Coriolis Effect, The
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
Twin Peaks
1990 Girlfriend from Hell
Městečko Twin Peaks (TV film)
Můj táta je duch
Willies, The
1989 Ruce pryč od mé dcery
Slunce, úsvit a upíři
1988 Návrat oživlých mrtvol 2
Voskové muzeum

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Grasping for Salvation (S04E20)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
další epizody (7)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ends and Means (S03E20)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Crisis Center (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life And Death (S02E22)
Night Of Decision (S02E21)
The Path To The Black Lodge (S02E20)
další epizody (9)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Arbitrary Law (S02E09)
Drive With A Dead Girl (S02E08)
další epizody (15)

TV pořady

1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace