foto

Jennifer Lence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
2014 The Flash (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
2009 Eli Stone (TV seriál)
Flight Path (S02E13)
Tailspin (S02E12)
Mortal Combat (S02E11)
další epizody (4)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
Owner of a Lonely Heart (S02E08)
Help! (S02E07)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace