foto

Dennis Hall

  • nar. 26.7.1956
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 20.10.2011 (55 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
The Lying Game (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Tailspin (S02E12)
Sonoma (S02E10)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Owner of a Lonely Heart (S02E08)
Happy Birthday, Nate (S02E06)
Should I Stay or Should I Go? (S02E04)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky